A Content Roi nem csak összegyűjti és áttekinthetővé teszi az írásaid hatékonyságával kapcsolatos információkat.

Automatikus cikkajánló rendszerének köszönhetően a bevételeid növelésére is felhasználja ezeket az adatokat.

Az alkalmazásunk segítségével cikkajánló dobozokat hozhatsz létre a weblapod tetszőleges részein. Ezekben a dobozokban azokat az írásaidat ajánljuk majd a látogatóidnak, melyek hozzájárultak a konverziók számának a növeléséhez.

A cikkeid eladásösztönző, vagy éppen gátló hatása azonban nem az egyetlen szempont, amit figyelembe veszünk az ajánlott tartalmak összeállításakor.

A Content Roi ajánlórendszerét olyan alkalmazások fejlesztése során összegyűjtött tapasztalataink alapján alakítottuk ki, melyek naponta több, mint 1 millió látogatót szolgálnak ki.

Az egyes tartalmak kiemelése során egyebek mellett megvizsgáljuk majd a cikkek frissességét és azt is, hogy milyen átkattintási arányt értek el. Gondoskodunk arról is, hogy a felhasználóid csak olyan cikkek ajánlóival találkozzanak, amiket még nem olvastak.

A Content Roi algoritmusa folyamatosan fejlődik, és annál hatékonyabban tudja kialakítani az ajánlásokat, minél hosszabb ideje gyűjt adatokat.

Az eddigi tapasztalataink szerint a látogatók már a telepítését követő első néhány napban is tovább fognak időzni a weblapodon, mint korábban. Két-három hét elteltével pedig a konverziók száma is megemelkedik majd.

Mindez még abban az esetben is javíthatja a weblapod hatékonyságát, ha egyáltalán nem töltesz fel új tartalmakat.

Egyéb funkciók:

Részletes kimutatások a tartalommarketing eredményeiről